primer premi de la segona edició del concurs de diseño e innovación de espacios hoteleros. cadena EUROSTARS.

Projecte guanyador a la Segona Edició del Concurso de Innovación y Diseño de Espacios Hoteleros de la cadena Eurostars, en el que vàrem apostar per un disseny antropològic, honest i responsable, del qual l’eix vertebredor és l’experiència de l’usuari, més enllà del luxe formal i tangible al que estem acostumats.

Es proposa una linea de disseny que intenta trencar amb els paradigmes establerts fins el moment en el que a hosteleria es refereix., deconstruïnt els paradigmes de la dinàmica hotelera per tornar a erigir-los sobre noves bases:

1- Les relacions interpersonals que es generen

2- La libertat  independència d’usos

3 – Acabats amables

Quina distància genera un mostrador més enllà dels seus 60 cm de profunditat? En quin moment una barrera física pot convertir-se en una de personal? Quins són els límits de l’expressió mínima de contacte entre individus?  

Amb la nostra proposta analitzem totes aquestes questions i intentem donar-los-hi resposta amb el nostre disseny. El resultat, un model de lobby del que la peça central de 17 metres lineals organitza l’espai i respòn a totes les accions que es porten a terme en el mateix.

Infografíes 3D en col.laboració amb  Graph Arquitectura.

Barcelona, 2017.

web del concurs: www.eurostarshotellab.com

tens un projecte en ment?

t’ajudem en el disseny de qualsevol espai. no dubtis a consultar-nos.

contacta’ns