Disseny de l’escenari principal per a kosmopolis, festival de literatura amplificada que es celebra biennalment al CCCB.

Per aquest espai passen grans personalitats de la cultura tant a nivell local com mundial, com poden ser Bel Olid, Borja Bagunyà, Kim Stanley o PJ Harvey, entre molts d’altres.

L’escenografia és austera per no prendre el protagonisme als importants ponents que hi participen. Només hi ha un element protagonista, la K vermella, símbol del festival. També és utilitzada per a l’escenari de l’altre espai de ponència, el Teatre del CCCB.  Els panells translúcids que enmarquen la tarima realitzats amb bidons d’aigua, dónen un joc de llums, ombres i reflexes que permeten canviar l’atmòsfera de l’espai amb només un petit gest.

Per altra banda i com a activitat participativa per als visitants al festival, s’ha ideat el “post-lit”, on qui vulgui pot deixar un post-it amb el llibre, autor, pel.lícula, còmic, sèrie o cançó que: o bé li agradava més, o bé que mai no hagi llegit, vist o escoltat.

material de la K: metall esmaltat

web del festival: www.kosmopolis.cccb.org 

tens un projecte en ment?

t’ajudem amb el disseny de qualsevol espai. no dubtis en consultar-nos.
contacta’ns