Ja queden enrere les antigues concepcions de luxe. A lamandarina deixem de banda els materials llampants i cars per obrir la porta a allò que és natural i artesà. Per a nosaltres, el nou luxe ha d’optar per un contacte directe amb els materials al natural, d’escassa petjada ecològica i més saludables per a l’usuari. Ens envoltem d’objectes pensats que no prioritzen la forma a la funció. La nostra definició de luxe és inconcebible sense afegir comoditat, salut i confort.

La nostra intenció envers el projecte de Morella Estilistes és molt clara, dotar a l’espai de totes aquelles qualitats que connoten professionalitat, experiència, qualitat i bon gust. Fusionem el que és artesanal amb la contemporaneïtat de les línies senzilles i càlides. Creiem en la importància de l’experiència total a l’espai. Un bon servei i un bon producte requereixen un marc adequat.

Optem per la fusta natural per aprofitar la sensació de confort i benestar que ens produeix estar en contacte amb aquesta classe de materials. El disseny d’aquest espai està basat en els nostres sentits. Els materials pensats pel seu tacte, la seva olor, la reflexió de llum que obtenim d’ells. Tot això per propiciar un entorn agradable per a l’usuari client i per al professional.

Proposem una il·luminació unificada, natural i neutra. Una llum que permeti al professional treballar en un entorn saludable i que no generi problemes a llarg termini. Ens basem en els nostres coneixements en museografia per crear un projecte d’il·luminació que reflectirà la qualitat del producte, la riquesa dels colors i l’excel·lència del resultat final. Aconseguim així que el client pugui apreciar amb claredat el 100% del treball realitzat, sempre pel millor estilista i amb el millor producte.

Els recorreguts del personal han estat molt presents en el disseny de la renovació del saló. Un professional ha de sentir-se còmode a l’espai de treball, fluir sense problemes i treballar en un entorn que estimuli la seva creativitat. Creiem fermament en la potència d’un espai agradable per millorar la qualitat del servei i la qualitat del treball.

Un altre aspecte crucial a l’hora d’abordar aquest projecte ha estat l’accessibilitat. L’experiència completa del servei ha de ser per a tots. En tots els nostres projectes prioritzem el design for all als capricis de disseny. Si incorporem aquesta metodologia de treball com una exigència més en els nostres dissenys, ens assegurem que no hi haurà futures modificacions per falta de sensibilitat cap a l’accessibilitat. És per aquest motiu que l’espai està lliure de barreres físiques i pensat per a totes les necessitats.

Estem convençuts que el projecte reflecteix els anys d’experiència i saber fer de Morella Estilistes i la seva preocupació pel benestar de clients i treballadors. Mèrits que els han portat a guanyar aquest setembre de 2018 tres estrelles TheQHair, els premis “Michelin” de la perruqueria. Sent el primer saló de Catalunya en aconseguir aquest màxim reconeixement.

Creiem que es tracta d’un projecte actual que s’adapta a les necessitats que li són contemporànies.

tens un projecte en ment?

t’ajudem amb el disseny de qualsevol espai. no dubtis en consultar-nos.
contacta’ns