Actualització a les necessitats del nou propietari d’un pis de 72 m2 al Born, emblemàtic barri de Barcelona.

Un antic pis molt compartimentat en petits espais, ha donat lloc a una gran zona de dia de 30 m2, a la que s’ha obert la cuina amb nous terres hidràulics i on la protagonista, és la paret de pedra recuperada que va aparèixer durant les obres d’actualització, deixant al descobert les diferents etapes constructives de l’edifici que van del s. XVII,  fins al XIX.

S´han tret els falsos sostres per recuperar la seva alçada original de 4m., deixant les vigues de fusta a la vista. Per tal d’obtenir més lluminositat s’han pintat de blanc, així com les petites voltes d’obra.

La fustería amb multiples capes de pintura s’ha decapat, d’aquesta manera i junt amb el nou terre de fusta aporten calidesa a l’espai.

Una porta del S XVIII que estava en el desaparegut passadís de distribució a les antigues habitacions, de les que només s’en va dexar una, hem optat per conservar-la i donar-li un nou ús com accés al la zona de bany, creant així un element visual d’atracció visual a l’entrada d’aquest històric pis.

tens un projecte en ment?

t’ajudem amb el disseny de qualsevol espai. no dubtis en consultar-nos.
contacta’ns